Κλινική δίαιτα

Υπάρχουν 16 προϊόντα.
Προβολή 1 - 16 από 16 προϊόντα
 • Vet Life Hypoallergenic fish/potato σκύλου

  Μείωση της συχνότητας εμφάνισης των ανεπιθύμητων αντιδράσεων στα τρόφιμα.  Η Farmina Vet Life Hypoallergenic Fish & Potato είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για σκυλιά, σχεδιασμένη για τη μείωση της διατροφικής δυσανεξίας.

  25.90 €
 • Vet Life Neutered +10kg σκύλου

  Διαχείριση στειρωμένων ενήλικων σκύλων βάρους άνω των 10kg.  Η Farmina Vet Life Neutered +10kg είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικα στειρωμένα σκυλιά, για τον έλεγχο του βάρους και την πρόληψη της ουρολιθίασης.

  18.90 €
 • Vet Life Neutered 1-10kg σκύλου

  Διαχείριση στειρωμένων ενήλικων σκύλων βάρους έως και 10kg. Η Farmina Vet Life Neutered 1-10kg είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικα στειρωμένα σκυλιά, για τον έλεγχο του βάρους και την πρόληψη της ουρολιθίασης.

  18.90 €
 • Vet Life Diabetic σκύλου

  Διαχείριση πρόσληψης γλυκόζης (σακχαρώδης διαβήτης), μείωση του υπερβολικού σωματικού βάρους.  Η Farmina Vet Life Diabetic είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα σκυλιά, σχεδιασμένη για να ελέγχει την πρόσληψη της γλυκόζης στο ζώο.

  22.90 €
 • Vet Life UltraHypo σκύλου

  Αλλεργικές αντιδράσεις. Ατοπίες.  Η Farmina Vet Life UltraHypo είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για σκυλιά, σχεδιασμένη για τη μείωση της διατροφικής δυσανεξίας σε ουσίες και θρεπτικά συστατικά και για σκυλιά που πάσχουν από διατροφικές αλλεργίες και ατοπίες.

  27.90 €
 • Vet Life Strutive Management σκύλου

  Επανεμφάνιση ουρολιθίασης του κατωτέρου ουροποιητικού.  Η Farmina Vet Life Struvite Management είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα σκυλιά, η οποία ενδείκνυται για τη διαχείριση των ασθενών με ουρόλιθους κατωτέρου ουροποιητικού συστήματος.

  21.90 €
 • Vet Life Renal σκύλου

  Χρόνιες ή προσωρινές νεφρικές ανεπάρκειες, συμπληρωματικά για τη θεραπεία της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας.   

  22.90 €
 • Vet Life Strutive σκύλου

  Διάλυση λίθων στρουβίτη και μείωση των υποτροπών. Όξυνση ούρων.  Η Farmina Vet Life Struvite είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα σκυλιά σχεδιασμένη να διαλύει τους λίθους στρουβίτη και να μειώνει τις υποτροπές τους.

  22.90 €
 • Vet Life Oxalate σκύλου

  Μειώνει τη δημιουργία ουρικών, οξαλικών και κρυστάλλων κυστίνης. Αλκαλοποίηση των ούρων.  Η Farmina Vet Life Oxalate είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα σκυλιά, σχεδιασμένη για να μειώνει το ουρικό οξύ, το οξαλικό και τους λίθους κυστίνης.

  22.90 €
 • Vet Life Obesity σκύλου

  Μείωση του περίσσιου σωματικού βάρους, συμπληρωματικά για τη θεραπεία του σακχαρώδους διαβήτη.  Η Farmina Vet Life Obesity είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα σκυλιά, σχεδιασμένη για να μειώνει το περίσσιο σωματικό βάρος και να ελέγχει την παροχή της γλυκόζης (σακχαρώδης διαβήτης).

  22.90 €
 • Vet Life Joint σκύλου

  Βοηθά στη θεραπεία της οστεοαρθρικής φλεγμονής των οστών.  Η Farmina Vet Life Joint είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα που βοηθά στη θεραπεία της οστεοαρθρικής φλεγμονής των οστών.

  22.90 €
 • Vet Life Hepatic σκύλου

  Υποστήριξη της ηπατικής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας ηπατικής ανεπάρκειας.  Η Farmina Vet Life Hepatic είναι μια πλήρης ζωοτροφή για σκυλιά, η οποία ενδείκνυται για την υποστήριξη της ηπατικής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας ηπατικής ανεπάρκειας.

  22.90 €
 • Vet Life Hypoallergenic egg/rice σκύλου

  Μείωση της συχνότητας εμφάνισης των ανεπιθύμητων αντιδράσεων στα τρόφιμα.  Η Farmina Vet Life Hypoallergenic Egg & Rice είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για σκυλιά, σχεδιασμένη για τη μείωση της διατροφικής δυσανεξίας.

  25.90 €
 • Vet Life Gastrointestinal σκύλου

  Φλεγμονώδη ασθένεια του γαστρεντερικού, δυσπεψία, δυσαπορρόφηση.  Είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικα σκυλιά για τη μείωση των οξειών διαταραχών της εντερικής απορρόφησης, για την αντιστάθμιση της δυσπεψίας και εξωκρινής παγκρεατικής ανεπάρκειας. 

  22.90 €
 • Vet Life Convalescence σκύλου

  Διατροφική ανάκαμψη και ανάρρωση.  Η Farmina Vet Life Convalescence είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή σχεδιασμένη για την διατροφική ανάκαμψη των ενήλικων σκύλων.Ενδείκνυται επίσης για τη θεραπεία ζώων εξασθενημένων από ειδικές και μη ειδικές ασθένειες.

  21.90 €
 • Vet Life Cardiac σκύλου

  Υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας. Η Farmina Vet Life Cardiac είναι μια διαιτητική και πλήρης τροφή για σκυλιά, η οποία ενδείκνυται για την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας.

  74.90 €

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Accept

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.

Alpha Bank Payment