Κλινική δίαιτα

Υπάρχουν 12 προϊόντα.
Προβολή 1 - 12 από 12 προϊόντα
 • Vet Life UltraHypo γάτας

  Ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε τρόφιμα (RAC).  Η Farmina Vet Life UltraHypo είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για γάτες που πάσχουν από ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα φαγητά (αλλεργίες και / ή δυσανεξίες). 

  27.90 €
 • Vet Life Struvite Management γάτας

  Υποτροπή ουρολιθίασης και ιδιοπαθούς κυστίτιδας.  Η Farmina Vet Life Struvite Management είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή η οποία ενδείκνυται για τη διαχείριση της υποτροπής των ουρόλιθων στρουβίτη και για την θεραπεία της ιδιοπαθούς κυστίτιδας.

  25.90 €
 • Vet Life Struvite γάτας

  Διάλυση λίθων στρουβίτη. Όξυνση ούρων.  Η Farmina Vet Life Struvite είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για γάτες, σχεδιασμένη για να διαλύει τους λίθους στρουβίτη.

  25.90 €
 • Vet Life Obesity γάτας

  Μείωση του περίσσιου σωματικού βάρους.  Η Farmina Vet Life Obesity είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικες γάτες, σχεδιασμένη για να μειώνει το περίσσιο σωματικό βάρος.

  25.90 €
 • Vet Life Renal γάτας

  Χρόνιες ή προσωρινές νεφρικές ανεπάρκειες, συμπληρωματικά για τη θεραπεία της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας.  Η Farmina Vet Life Renal είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για γάτες, σχεδιασμένη για να υποστηρίξει την νεφρική λειτουργία σε περίπτωση χρόνιας ή προσωρινής νεφρικής ανεπάρκειας.

  25.90 €
 • Vet Life Neutered Male γάτας

  Διαχείριση αρσενικών στειρωμένων γατών.  Η Farmina Vet Life Neutered Male είναι μια πλήρης τροφή σχεδιασμένη για την σωστή διαχείριση των στειρωμένων ενήλικων γατών.

  20.90 €
 • Vet Life Neutered Female γάτας

  Διαχείριση θηλυκών στειρωμένων γατών.  Η Farmina Vet Life Neutered Female είναι μια πλήρης τροφή σχεδιασμένη για την σωστή διαχείριση των στειρωμένων θηλυκών γατών.

  20.90 €
 • Vet Life Hepatic γάτας

  Υποστήριξη της ηπατικής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας ηπατικής ανεπάρκειας.  Η Farmina Vet Life Hepatic είναι μια πλήρης ζωοτροφή για γάτες, η οποία ενδείκνυται για την υποστήριξη της ηπατικής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας ηπατικής ανεπάρκειας. 

  25.90 €
 • Vet Life Hairball γάτας

  Βοηθά στη μείωση συσσώρευσης τριχόμπαλας.  Η Farmina Vet Life Hairball feline formula είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες, η οποία ενδείκνυται για να διευκολύνει τη συσσώρευση των τριχόμπαλων.

  24.90 €
 • Vet Life Gastrointestinal γάτας

  Φλεγμονώδεις γαστρεντερικές διαταραχές, ανάρρωση.  Η Farmina Vet Life Gastrointestinal είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για γάτες, σχεδιασμένη για τη μείωση των οξειών διαταραχών της εντερικής απορρόφησης. 

  25.90 €
 • Vet Life Diabetic γάτας

  Διαχείριση σακχαρώδους διαβήτη.  Η Farmina Vet Life Diabetic είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή για ενήλικες γάτες, σχεδιασμένη για να ελέγχει την παροχή της γλυκόζης (σακχαρώδης διαβήτης).

  25.90 €
 • Vet Life Cardiac γάτας

  Υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας.  Η Farmina Vet Life Cardiac είναι μια διαιτητική και πλήρης τροφή για γάτες, η οποία ενδείκνυται για την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας σε περίπτωση χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας.  

  24.90 €

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Accept

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.

Alpha Bank Payment