Όλες οι ράτσες των γατών είναι ιδιαίτερες και σίγουρα υπάρχει μία που θα ταιριάξει απόλυτα και σε εσένα! Για δες μήπως βρίσκεται σε αυτή τη λίστα!

  1. Γάτα του Σιάμ ( Siamese)

Δένεται πολύ με τον ιδιοκτήτη της, γεγονός σπάνιο για γάτες, και ξεχωρίζει από την όμορφη εμφάνιση της αλλά και από τη φωνή της που …μοιάζει με μικρού μωρού! Από φύλακες βουδιστικών ναών καταλήγουν σε υπέροχη συντροφιά για απαιτητικούς ιδιοκτήτες!

  1. Κοντότριχη Βρετανίας ( British Shorthair)

Tα μεγάλα της μάτια, συχνά πορτοκαλί (!) θα σας αιχμαλωτίσουν την καρδιά! Πρόκειται για μια πολύ φιλική ράτσα που τα πάει καλά με μικρούς και μεγάλους και εντυπωσιάζει με την εξυπνάδα της!

  1. Γάτα των Ιμαλαίων ( Himalayan)

Η πιο όμορφη γατούλα με γαλάζια μάτια και άσπρο- γκρι τρίχωμα! Δημιουργήθηκε στο πανεπιστήμιο του Harvard…κατά λάθος και έχει κλέψει τις καρδιές όλων! Φιλική με εναλλαγές διάθεσης που σας κάνουν να μη βαριέστε ποτέ!

  1. Περσική ( Persian)

H μακρύτριχη της παρέας! Θα δείξει υπομονή εκεί που άλλες δεν το κάνουν και θα σε ανταμείψει με πολλά γουργουρητά όταν χτενίζεις το όμορφο τρίχωμά της!

  1. Η αδέσποτη! ( Stray Cat)

Πρόκειται για τη γάτα με το μεγαλύτερο πληθυσμό στην Ελλάδα! Κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη και χρώματα και την βρίσκεις δωρεάν σε φιλοζωικά σωματεία ή ακόμα και στο δρόμο! Σου δίνει αγάπη για το μέλλον που της χαρίζεις και τη σπιτική θαλπωρή!