Πολιτική Επιστροφών 

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Στην περίπτωση αυτή θα σας γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 3-6 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητοδεν έχει καταστραφείδεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. 

Προσοχή! Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων με έκπτωση από Flash Sale ή Bazzar, Black Friday & Cyber Monday δε θα γίνονται δεκτές.

Σύμφωνα με το νόμο το δικαίωμα υπαναχώρησης ΔΕΝ ισχύει στην περίπτωση προμήθειας αγαθών κατόπιν ειδικής παραγγελίας προϊόντων.

Επίσης σύμφωνα με το νόμο το δικαίωμα υπαναχώρησης ΔΕΝ ισχύει στην περίπτωση που τα τρόφιμα/ τροφές κατοικιδίων που έχουν ανοιχτεί ή αλλοιωθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε περίπτωση προϊόντων που λήγουν σύντομα ή που έχουν λήξει, σε περίπτωση έτερων σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινή ή/ και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση (ενδεικτικά προϊόντα υγιεινής, παιχνίδια κοκ).

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 
ΕΜΠΟΡΟΦΑΡΜ Ε.Π.Ε., Βουλγαροκτόνου 45, TK 57009, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, τηλέφωνο: 2310753954, e-mail επικοινωνίας: [email protected]
Σημείωση: Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς και τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του, χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της Pet Elegance, τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η Pet Elegance το παραλαμβάνει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της SPEEDEX COURIER. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

Η Pet Elegance θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας είτε ηλεκτρονικά στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 2310 753954.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου 8:00 - 16:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.


Accept

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.

Alpha Bank Payment