Lick Mat Eat Slow Live Longer Fun & Relax Elephant Grey Διεύρινση

Lick Mat Eat Slow Live Longer Fun & Relax Elephant Grey

new

Δυσκολεύεστε να κλανετε το σκύλο σας μπάνιο ή αγχώνεται στο grooming;

Το πιο fun διαδραστικό licking mat που αγαπούν όλα τα σκυλάκια! Fun για το σκυλάκι and relax για εσάς!

Κρατήστε το σκυλάκι σας απασχολημένο, ενώ ψυχαγωγείται χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως!

Περισσότερα..

12.00 €

Με ΦΠΑ

Με αγορές 60.00 € ακόμα, η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν!

Είναι κατάλληλο τόσο για υγρές, όσο και ξηρές τροφές & λιχουδιές.

Πλένεται & καθαρίζεται πανεύκολα ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων αφού είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη. 

  • Απλώνετε την επιθυμητή ποσότητα λιχουδιάς στις κυψέλες και το αφήνετε στο επιθυμητό σημείο για το σκυλάκι σας. Χάρη στις πολλαπλές μικρές βεντουζίτσες που υπάρχουν στο κάτω μέρος του, μπορείτε να το σταθεροποιήσετε αποτελεσματικά στο πάτωμα ή ακόμα και στη μπανιέρα. 

        Παραδείγματα ξηρών τροφών: η ίδια η τροφή που καταναλώνει σταθερά το σκυλάκι, λιχουδίτσες οποιουδήποτε είδους, βραστά αυγά, κομματάκια μπανάνας, κομματάκια κρέατος, κομματάκια βραστής πατάτας, γλυκοπατάτας και κολοκυθιού, κομματάκια αγγουριού ή καρότου και άλλα πολλά.

         Παραδείγματα υγρών τροφών:υγρές τροφές εμπορίου για σκυλάκια, γιαούρτι, φυσικό φυστικοβούτυρο.

EXTRA TIP

Για τους ζεστούς μήνες του έτους μπορείτε να τοποθετείτε το πατάκι με τη λιχουδιά στην κατάψυξη, για να χαρίζετε στο σκυλάκι σας μια frosted και δροσιστική απόλαυση.


Η γρήγορη και βιαστική κατανάλωση τροφής, μπορεί να οδηγήσει σε συστροφή στομάχου. Τα συμπτώματα της συστροφής στομάχου είναι: αυξημένη παραγωγή σάλιου, επέκταση της κοιλιακής κοιλότητας και ψευδής έμετος.

Επιπλέον, ο σκύλος απορροφά πολύ αέρα όταν καταναλώνει βιαστικά την τροφή του, με αποτέλεσμα την παραγωγή πολλών αερίων και φουσκώματος στο στομάχι.

Διαστάσεις: 23 x 19 εκατοστά 

Χρησιμοποιώντας αυτό το πατάκι, ο σκύλος σας θα μασά καλύτερα την τροφή χωρίς να την καταβροχθίζει με θετική επιρροή στην υγεία των δοντιών του αλλά και στην συνολική του υγεία.

 

Accept

Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας χρησιμοποιούμε Cookies. Επιλέγοντας να συνεχίσετε συναινείτε στη χρήση Cookies.

Alpha Bank Payment